Pomoč in naročanje po telefonu

068 159 616

Cart

Poporodna vadba za mamice in dojenčke

CENA: 15,0060,00

Product Description

Kombinacija vsega najboljšega za mamice, kar v BabyFitu znajo.

1. Aerobna vadba s plesom, ki poskrbi za topljenje odvečne telesne maščobe. S pravilnimi prijemi in zadostno oporo dojenčka. Zabavno!

2. Poporodni pilates, ki telo krepi, spodbuja pravilno telesno držo in ima še druge pozitivne učinke. Dojenčka si lahko mamica namesti na svoje telo tako, da bo imel zadostno in primerno oporo, sama pa bo vseeno lahko brez ovir izvajala vajo.

3. Raztezanje in sproščanje. Ciljno raztezanje mišic, ki jih je bilo v nosečnosti težje raztegovati. Sproščanje in umirjanje ob koncu vadbe.

4. Stik in povezava z dojenčkom preko prostega gibanja.

Začnite svoje telo počasi in varno spravljati nazaj v formo pred nosečnostjo (oz. še boljšo!). Zabavna, nežna in postopna vadba, posebej prilagojen program z individualnim pristopom, primeren za vse mamice z dojenčki. Mamice boste plesale, okrepile telesno jedro (center) in z njim mišice medeničnega dna, oblikovale in razgibale svoje telo, poleg tega pa se še raztegnile in sprostile.

Skupine so majhne, največ 8 vadečih, zato se lahko posvetijo vsaki posameznici in ji pomagajo napredovati v njenem tempu.

 

Izvajalka: Katja Britvič, vaditeljica pilatesa in aerobike, inštruktorica Spinning babies, inštruktorica poporodne vadbe & vadbe za nosečnice, pedokinetik.

Storitev: darilni bon za izbrano vadbo, ki ga lahko izkoristite v enem letu od dneva izdaje.

Termin: po dogovoru z izvajalko.

Lokacija: Kardeljeva 58, Maribor.

Trajanje: ena vadba traja 45-60 minut.

 

Kontaktni podatki: Katja Britvič, 068 174 669, [email protected]

http://babyfit.si/