Pomoč in naročanje po telefonu

068 159 616

Cart

Individualna zvočna kopel

CENA: 45,00

Product Description

Zvočna kopel je zvočna terapija, s pomočjo katere se čistijo blokade in odpirajo čakre. Izvaja se s pomočjo tibetanskih skled, ki se jim v vzhodnih kulturah pripisujejo preventivna in zdravilna učinkovanja.

Pri igranju Mojca uporablja skledice iz Nepala, ki jih je zanjo prinesel njen učitelj Birman Shrestha. Po njih udarja in vrti z lesenim tolkalom. Pri tem se ustvarjajo prijetni, zdravilni zvoki. S pomočjo vibracij in zvokov, ki jih sklede proizvedejo, zaznava blokade na določenih točkah v telesu, zato se na teh mestih ustavlja dlje z namenom, da zvok s svojo vibracijo prodre skozi blokado in jo očisti.

Vsa skrivnost zvočne terapije se namreč skriva v tem, da zvok potuje skozi prostor. In tam, kjer naleti na blokado (fizično, čustveno ali mentalno), ne more skozi. Z daljšim igranjem na tem mestu zvok počasi prebija blokado, dokler je popolnoma ne očisti, da lahko potuje naprej.

Zvočno terapijo po navadi uporabljamo za izboljšanje splošnega počutja, za razvajanje svojega telesa in duha, pri psiholoških neravnovesjih, nespečnosti, bolečinah, menstrualnih težavah in pri glavobolih. Hkrati z njo čistimo čakre in energetski pretok v telesu.

 

Lokacija: Tempelj joge, Sv. Florijan 124 a, 3250 Rogaška Slatina.
Trajanje terapije: 60 minut.
Termin: po dogovoru z izvajalko.
Cena: 45 evrov.

 

Kontakt: Mojca Drofenik, [email protected]